Opdatering af ordrer under fremfinding

Når en bruger har specificeret et antal ordre som skal fremfindes og starter fremfindingen, så vil mobilklienten løbende opdatere listen af ordrer på enheden. Opdateringen sker for at undgå dobbelt-fremfindinger (ordrer der slettes eller håndteres af en anden fjernes fra enheden), og for at optimerer fremfindingen, ved at medtage ordrer der naturligt ligger på den aktuelle fremfindingsrute.

Opdateringen af ordrelisten sker uden brugerens interaktion, og opdateringen inkluderer kun de ordrer der passer med de specificerede kriterier (eksempelvis et begrænset sæt lokaliteter eller til et bestemt tidspunkt). Derudover opdateres ordrelisten kun med ordrer der i fremfindingsrækkefølgen ligger foran den første ordre, der ikke er håndteret.

Ordrerne opdateres hvert 5. minut. Herved er der balance mellem at få ændringer i ordrerne rimelig hurtigt uden at lægge for stor belastning på netværket og IMS serveren.

Hvis brugeren ønsker at tvinge mobilklienten til en opdatering af ordrerne, så skal ordrerne specificeres og hentes på ny.