Rapport: Hvem har gjort hvad

Viser hvilke handlinger, brugerne har foretaget i systemet indenfor en afgrænset periode. Der er mulighed for at afgrænse søgningen til handlinger foretaget af en bestemt bruger og/eller en eller flere bestemte handlingstyper (f.eks. "logon").

Der findes mange handlingstyper i IMS og en betydelig del af disse angiver blot at nogen af hentet data fra systemet (uden at ændre det), hvilke i de fleste tilfælde vil have begrænset relevans. Listen af handlingtyper kan filtreres ned til kun at vise de mest relevante handlingstyper vha. feltet "Vis kun relevante handlingstyper".

Hver handling har en tekst, der kort angiver hvilke data eller dele af systemet handlingen påvirkede. Eksempelvis vil teksten for handlingstypen "Materiale sat på plads på filial" angive en filialkode og et materialeid. Ved at udfylde feltet "Tekst", så vil kun handliger, hvis tekst indeholder den angivede streng, komme med i rapporten.

Bemærk: Systemet rydder løbende op i data om de foretagne handlinger. Der vil derfor ikke kunne fremsøges oplysninger længere bagud end defineret af parameteren "Antal dage log gemmes".

Parametre


Output


Kolonner